Genel Kurul Daveti (Duyuru)

Değerli Meslektaşım,

Bilişim sektörünün Türkiye’deki  ilk mesleki iş adamları derneği Bisiad yeni bir Genel Kurul’a gidiyor. BİSİAD; Kurulduğu  1998 yılından bugüne kadar üyelerini ilgili ortamlarda en üst düzeyde temsil etmiş  ve sektörün büyümesi adına akılcı politikaları ortaya koymaya çalışmıştır. Sektörün sorunlarını gündeme getirmiş ve çözüm ortamları oluşmasına katkıda bulunmuştur.
 Bilişim sektörü iş adamlarının kendilerine özgü mütevazi ve ölçülü yapısı, BiSİAD’a da  yansımış olup,  “Bisiad”, sektör ve üyeleri adına birçok önemli faaliyeti sessiz ama sonuç odaklı olarak gerçekleştirmiştir.
Son 10 yıl Bilişim sektörü açısından önemli değişimlerin yaşandığı ve şirketlerin zorlu dönüşüm süreçlerinden geçtiği bir dönem olmuştur. Bu dönüşümler sonrası sektör ve şirketler BİSİAD’a yani sivil birlikteliklere ve meslek örgütlenmelerine çok daha fazla ihtiyaç duyar hale gelmiştir. İşte bu noktada BİSİAD’ı  yepyeni bir vizyon ve açılımlarla Genel Kurula taşıyoruz. BİSİAD, 2012 yılı itibarı ile Bilgisayar, İletişim ve Elektronik sektöründeki tüm şirketlerimizin ortak buluşma ve çözüm noktası olacaktır…
Bisiad Olağan Genel Kurulu ; Tüzüğümüz doğrultusunda, çoğunluklu olarak 21 Nisan 2012, çoğunluksuz olarak ise 28 Nisan 2012 tarihinde ULUTEK – ULUDAĞ Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Bölgesi – Görükle Kampüsü Konferans salonunda yapılacaktır. Bu yılki Genel Kurulumuz, BİSİAD adına yeni sayfaların açıldığı bir dönemin başlangıcı olması nedeniyle son derece dolu ve etkin geçecektir.
Bu önemli Genel Kurul öncesinde tüm meslektaşlarımızı BİSİAD çatısı altında toplanmaya davet ediyoruz. Daha güçlü bir bilişim sektörü ve daha güzel bir gelecek için Ulutek’te gerçekleştireceğimiz 28 Nisan 2012 tarihli genel kurulda birlikte olmayı arzu ediyoruz.
Saygı ve Sevgilerimle
Osman AKIN
Bisiad Başkanı
   Gündem